Ana Ćurčin i Dukat (Stray Dogg) gosti Akustike u Tunelu

955

Na novom izdanju Akustike u riječkom Tunelu u utorak, 8. travnja, imat ćemo priliku ugostiti dvoje mladih i talentiranih glazbenika iz Beograda – Anu Ćurčin i Dukata Strajnića, frontmena omiljenog Stray Dogg-a!

Ana i Dukat su u protekle dvije godine osvojili regionalnu scenu i istaknuli se kao talentirani predvodnici mlađe kantautorske i indie beogradske scene. I dok je Dukat Strajnić svima dobro poznat kao začetnik Stray Dogg priče te iza sebe ima nekolicinu albuma i zapaženih turneja, mlada Ana Ćurčin novo je ime mlade scene te je svoju glazbenu priču započela relativno nedavno, uz dva zamijećena singla – “Cut Loose” i “I Can’t”.Samostalno su odradili niz zamijećenih nastupa diljem regije, a unazad nekoliko mjeseci, udružili su snage te započeli sa zajedničkim svirkama. Rezultat toga je i ova jedinstvena Akustična turneja 2014, u sklopu koje ćemo imati priliku ugostiti i na novom izdanju Akustike u Tunelu.Kako su otkrili u nedavnom intervjuu za Muzika.hr, oboje pripremaju samostalne studijske albume, a publika na njihovim zajedničkim koncertima može očekivati izvedbu autorskih pjesama te pokoju omiljenu obradu. “Sviramo naše autorske pjesme, ali zajedno, nekad pjevamo zajedno, nekad sviramo jedan drugome, a nekad i samo naizmjenično izvodimo naše pjesme. Također, sviramo i naše omiljene obrade koje se, čini mi se, rijetko gdje mogu čuti, poput Neila Younga, Brucea Springsteena, Jeffa Buckleya i drugih…” istaknuo je Dukat.

Ovo će nam biti prvo akusticiranje uz ovo dvoje mladih i talentiranih beogradskih glazbenika. Početak svirke je u 21:30, a ulaz je slobodan!

Muziku podržava

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni