Akustika@Terraneo 2013 – natječaj otvoren!

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1760

I ove godine nam more, sunce, plaža i svirka zvuče primamljivo – stoga ponovno s Akustikom ljetujemo na Terraneu! Vruće ljetne dane u kolovozu opet s vama provodimo na najdražem nam festivalu na moru.

Prije svega nekoliko dana priveli smo kraju sezonu redovitih akustičnih svirki utorkom u glazbenoj knjižari Rockmarku i klubu Tunel, no još uvijek nismo spremni za ljetni odmor u potpunosti…

Drage glazbenice i dragi glazbenici, natječaj je otvoren!

Muziku podržava

Muzika.hr će i ovo ljeto zajedno s Akustikom gostovati na Terraneu, gdje će u kamperskom dijelu biti smještena naša akustična pozornica. Priliku za svirku pred festivalskom publikom imat će ukupno 12 izvođača, koji se prijave na natječaj “Muzika.hr i Akustika te ponovno vode na Terraneo!”.

Program na Akustika@Terraneo stageu odvijat će se tijekom četiri dana, od 6. do 9. kolovoza, a svakog dana nastupit će po tri izvođača, koji će se publici predstaviti kroz akustičnu svirku.

Natječaj je otvoren za sve zainteresirane autorske izvođače s područja Hrvatske, a mogu se prijaviti putem ove -> jednostavne prijavnice.

Prijave započinju odmah-sada-odmah, i traju do 26. lipnja! Nakon toga ‘stručna akustična ekipa’ (Terraneo, Muzika.hr i Akustika) odabiru šest finalista koji će nastupiti na Akustika@Terraneo pozornici te 18 polufinalista. Među njima će publika, fanovi i čitatelji svojim glasovima odabrati i preostalih šest finalista.

Faze natječaja:
1. krug – 19.6. – 26.6. // Prijave
2. krug – 27.6. – 30.6. // Preslušavanje + odabir 6 finalista i 18 polufinalista (stručni tim)
3. krug – 1.7. – 7.7. // Objava finalista i 18 polufinalista + početak glasovanja putem Muzika.hr
4, krug – 8.7. // Objava odabranih preostalih 6 finalista i čitavog line-upa

Prijaviti se mogu maksimalno četiri člana po izvođaču/bendu, a svi odabrani finalisti imat će priliku nastupiti na Akustika@Terraneo pozornici, od 6. do 9. kolovoza u Šibeniku. Također, svi izvođači i članovi bendova dobit će festivalsku i kampersku ulaznicu, kao i vrijednosne bonove za hranu i piće, dok će se za svoje glazbene instrumente morati pobrinuti samostalno.

Dobro je znati da ukoliko ste se prošle godine prijavili za ovaj natječaj, možete i ove. A ukoliko ste nastupili na Akustika@Terraneo pozornice, također se i ove godine možete prijaviti za natječaj. Nismo baš toliko strogi.

Neka prijave započnu!

(Napomena: Terraneo, Muzika.hr i Akustika ovim natječajem ne odgovaraju za prijevoz do festivalske lokacije).

Muziku podržava
Stisni