Akustični nastup Luke Belanija u Rockmarku

1341

Mladi križevački kantautor sa zagrebačkom adresom – Luka Belani, nastupit će u utorak 7. veljače na novom izdanju Akustike u knjižari Rockmark.

Luka Belani, kojeg često uspoređuju s Daveom Matthewsom, Johnom Mayerom i Neilom Youngom, ovom će prilikom nastupiti samostalno, u akustičnom izdanju, i bit će mu ovo drugo gostovanje na malenoj drvenoj pozornici glazbene knjižare. No za razliku od prošlog nastupa, ovaj put nam dolazi ‘pojačan’ za novo, hvaljeno, studijsko izdanje – “Changin’ Chapters“.Od samog početka svoje glazbene karijere, Belani hrabro i odvažno pjeva na engleskom jeziku, što za ove prostore i nije tako jednostavno. Ipak, upornost potkovana kvalitetom itekako su se isplatili te je Luka nakon prvijenca “B-Side of My Mind” objavio i njegovog nasljednika – u ožujku prošle godine svjetlo dana ugledao je njegov drugi po redu studijski album “Changin’ Chapters“, koji je oduševio kritiku te je također i na ovim stranicama ušao u konkurenciju za ‘Najbolji domaći album’ u 2011. godini.

Upravo će na novom izdanju Akustike u Rockmarku Luka Belani izvesti pjesme s aktualnom albuma, a ova opuštena akustična svirka bit će zagrijavanje za zagrijavanje za njegov električni nastup (u pratnji benda), svega par dana kasnije u Malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture.

Muziku podržava

Svirka u Rockmarku počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Luka Belani – web | Facebook | MySpace

Akustika @ Rockmark – Facebook | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se
sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju
temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne
glazbe)

Muziku podržava
Stisni