Akusticiranje u Tunelu uz Zvonimira Vargu

1241

Na novom izdanju Akustike u Tunelu, u utorak 26. veljače pred riječkom publikom će se predstaviti zagrebački kantautor Zvonimir Varga.

Tijekom prethodnih sezona Zvonimira smo ugostili na pozornici glazbene knjižare Rockmark, a sada ćemo ga u akustičnom izdanju predstaviti i u riječkom Tunelu. Na novom izdanju akusticiranja, publika će imati priliku čuti potpuno nove pjesme s njegovog četvrtog po redu studijskog albuma “Zvonimir Varga Album“, objavljenom prije 10-ak dana.Album donosi 10 ljubavnih pjesama koje spajaju mainstream i kantautorski klasicizam s elementima americane, objavljen je pod etiketom Rock Svirke, snimljen u Studio Heim kod Lore & Zoka, a dostupan je i na besplatnom downloadu.

S albuma je predstavljena i pjesma “Voli“, koja je dobila i svoj vizualni oblik. Spot za pjesmu “Voli” djelo je Dražena Nenadića koji je radio režiju i montažu, dok se snimanjem pozabavio Goran Vejnović.

Muziku podržava

Varga nam je otkrio i kako će publika u Tunelu moći kupiti i njegova posljednja tri albuma, kao i knjigu pjesama “Poljubac budućnosti”.

Svirka počinje u 21 sat, a upad je slobodan.

Vidimo se!

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj projekt podržava HDS ZAMP]

Muziku podržava