“A što dalje” najavljuje live album “Evo vam Džinovski!”

Muzika.hr
3141

Početkom ožujka Hladno pivo svojim je najvjernijim fanovima u tri večeri odsviralo poseban koncert s pjesmama s “Džinovskog”, “G.A.D.”-a i “Desetke”.

Punk svirka u KSET-u zabilježena je zvukom i slikom u svrhu izdavanja CD i DVD izdanja nazvanogEvo vam Džinovski!“. Samo mali djelić atmosfere donosi live videospot za “A što dalje“, pjesmu s prvog studijskog albuma “Džinovski”.“To je zapravo ljubavna pjesma koja uopće tako ne zvuči” kaže Mile Kekin, a o novonastalom spotu: “Nismo imali para za snimit spot davne 1994. godine pa smo sad pokušali ispravit tu nepravdu. Iskoristili smo odličnu publiku i fantastičnu trodnevnu atmosferu u KSET-u početkom ove godine i snimili live spot. Mislim da je potrebno upozoriti da u spotu ima i golih tijela, prolivenog alkohola i skakanja u publiku, pa nije za one naše osjetljivije tankoćutne fanove.”

Igor Vignjević režirao je i montirao spot, a CD/DVD izdanje “Evo vam Džinovski” s više od 25 pjesama odsviranih u KSET-u naći će se u prodaji početkom studenog ove godine.

Muziku podržava