Dubrovnik ide s koncertima – sutra Goran Bare & Majke nastupaju na Dubrovnik Craft Beer Festivalu

    2772

    Dubrovnik Craft Beer Festival: Silente

    80Kn
    Datum i vrijeme: Petak, 24.7.2020. @ 22:00
    Mjesto održavanja: kamp Solitudo Dubrovnik

    Dubrovnik Craft Beer Festival: Goran Bare & Majke

    80Kn
    Datum i vrijeme: Subota, 22.8.2020. @ 22:00
    Mjesto održavanja: kamp Solitudo Dubrovnik

    21.8.2020.

    Sutra u dubrovačkom kampu Solitudo u sklopu Dubrovnik Craft Beer Festivala nastupaju Goran Bare & Majke! Na koncert će biti moguće ući od osam sati, otkad će dužnost zagrijavanja publike za Barin koncert na sebe preuzeti DJ. Bare & Majke nastupaju u deset, a lineupu se pridružila i Aklea Neon, čiji se koncert očekuje oko ponoć, završetkom svirke Bare & Majki.

    Kako do ulaznica?

    Ulaznice možete nabaviti preko Eventim sustava te na prodajnim mjestima: gastro shop Pomalo i na samoj recepciji kampa Solitudo.

    Muziku podržava

    20.7.2020.

    Dubrovnik Craft Beer Festival ide po četvrti put.

    Mada su koncerti u jeku korona krize teško održivi, novi datumi se i dalje najajvljuju: tako Dubrovnik u srpnju i kolovozu sprema dva koncerta velikih domaćih imena: Silente i Goran Bare & Majke. Kao support nastupit će i Aklea Neon.

    Četvrto izdanje Dubrovnik Craft Beer Festivala i ove se godine održava na Babinom Kuku u kampu Solitudo. Promocija malih domaćih pivovara ove godine obogaćena je glazbenim programom. Dva petka navečer u Dubrovniku rezervirana su za Silente koji nastupaju 24. srpnja i Gorana Baru & Majke, koji nastupaju 22. kolovoza. Goran Bare & Majke ovom će prilikom predstaviti novi singl “Rođen za suze”.

    Dubrovnik Craft Beer Festival i ove godine će ponuditi preko 15 stilova zanatskog piva i vrhunske koncerte grupe Silente…

    Gepostet von Dubrovnik Craft Beer Festival am Montag, 6. Juli 2020

    Na ovaj način u Dubrovniku će ujedno biti podržana domaća proizvodnja piva, domaći glazbenici i festivalska scena, sada kada je to prijeko potrebno.

    Karte za oba dana festivala moguće je kupiti preko sustava Eventim te na sljedećim prodajnim mjestima u Dubrovniku: Gastro shop Pomalo, Sandwich bar Popaj, R.K. Srđ, BeautyLoop, Recepcija Kampa Solitudo, Babin Kuk te na ulazu u kamp na dan festivala.

     

     

    206 Shares
    Muziku podržava