Nebojša Buhin priprema materijal za novi album

1723

Izvrstan instrumentalist Nebojša Buhin-Nebo priprema novi singl “The Buzz” koji će biti uvod u novi album nazvan “Metro” koji bi trebao izaći tijekom svibnja 2005. Bit će to drugi album objavljen za Dallas Records nakon što je album “10 Guitar Stories” osvojio priznanja struke: tri nagrade Status 2003. (za najboljeg gitaristu, klavijaturistu i bubnjara) te nagradu Mega Muzike zastupnika Fendera za Hrvatsku, za najbolji instrumentalni gitarski projekt 2003/2004.

U studiju Forte Nebojša trenutno snima vokalni materijal na kojem gostuje daroviti mladi glazbenik iz Bjelovara. Dvije nove pjesme, pop-rock usmjerenja kojima produkciju potpisuje Gojko Tomljanović, bit će predstavljene publici tijekom veljače 2005. Uz Gojka Tomljanovića na klavijaturama i Nebojšu Buhina-Neba na gitarama, na snimanju su sudjelovali i Alen Svetopetrić na bas gitari te Slobodan Bobo Grujičić na bubnjevima.

Na službenoj web stranici www.nebobuhin.com potražite novu rubriku ‘tabulature’ u kojoj možete pronaći transkripciju sola pjesme “New Shoes“.

0 Shares
Muziku podržava