Škotska domaćin ovogodišnjeg MTV Europe Awardsa

1205

Dužnosnici MTV-a objavili su da će škotski grad Edinburgh biti domaćin ovogodišnjeg MTV Europe Music Awards-a. Reporteri javljaju i da su dive Kylie Minogue i Madonna među sigurnim izvođačima koji će nastupiti na spektaklu u glavnom gradu Škotske. Organizatori u Škotskoj i MTV željeli su zadržati vijest sve do ponedjeljak, ali je po običaju vijest procurila u javnost.

Škotski ministar Jack McConnell i šef Scottish Enterprisea, koji je suorganizator, Robert Crawford sve detalje u vezi showa trebali bi otkriti na pressici u Leithu. Glasnogovornik Scottish Enterprisea kaže: “Škotska će u ponedjeljak biti potvrđena kao lokacija za održavanje spektakularnog globalnog događaja koji će u Škotsku dovesti milijune ljudi iz cijelog svijeta.”

Edinburgh je dobio bitku u konkurenciji sa Copenhagenom i Belfastom. MTV Europe Music Awards održati će se u studenom, a tokom jednotjednog happeninga očekuje se pravi turistički bum. Prošle godine MTV Music Awards održan je u Barceloni, a voditelj je bio američki rapper P. Diddy. Za ovogodišnji spektakl najavljuju se live nastupi Coldplaya, Enrique Iglesiasa pa čak i Robbie Williamsa koji zadnjih godina izbjegava ovakve ceremonije.

0 Shares
Muziku podržava