Bore Balboa u godinu dana drugi put nakrcao Tvornicu

    2029

    Bore Balboa

    8EUR – 11EUR
    Datum i vrijeme: Petak, 17.2.2023. @ 21:00
    Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

    Nakon što je singlom “Madanebi” najavio samostalni zagrebački koncert, domaći reper i jedno od trenutno najistaknutijih trap/rap domaćih imena – Bore Balboa, sinoć je nastupio u punoj Tvornici kulture.

    Kroz nastup koji je trajao gotovo dva i pol sata, Balboa je zabavljao mlađahnu zagrebačku publiku koja je prštala od energije. Kako je to običaj na domaćim rap koncertima, ugostio je dobro poznata lica scene, Swanu, Yung Budea, Pekija – s kojim je nedavno izbacio suradnju u obliku singla “Ulice”, mladog Baksa i 2xŠihtu – projekt trap kolektiva High5 kojeg čine Riđi, Rade, Žugi i Rinoma.

    Između pjesama, Bore je pozivao na šutke koje su zapalile parter Tvornice. Kao znak zahvalnosti, povremeno je u publiku bacao majice i naljepnice, a iz publike je zauzvrat do Balboe došla neonsko zelena fantomka, s kojom je upotpunio cijelovečernji nastup.

    Muziku podržava

    Bore Balboa u fantomki iz publike, foto: Ana Pavlović / muzika.hr

    Pred kraj nastupa, došao je do ograde i s publikom jednoglasno završio koncert, dvaput izvodeći svoj hit “Mo Salah” s posljednjeg, još uvijek aktualnog albuma, “Ivan”, kojeg je izdao pred sam kraj 2021. i kroz njega se intimnije predstavio publici.

    U fotogaleriji u nastavku pogledaj atmosferu s koncerta:

     

    Baks
    Riđi
    0 Shares
    Muziku podržava