Louis Tomlinson, bivši član One Directiona stiže u Ljubljanu

    2222

    Louis Tomlinson

    Datum i vrijeme: Četvrtak, 14.9.2023. @ 19:00
    Mjesto održavanja: Arena Stožice Ljubljana , Stožice

    Louis Tomlinson, bivši član grupe One Direction, idući mjesec objavljuje svoj drugi album “Faith In The Future”, a upravo je najavio i europsku turneju za 2023. u sklopu koje će  posjetiti i Ljubljanu, 14. rujna, u Areni Stožice.

    Louis Tomlinson postao je svjetski poznat kao jedan od članova poznatog boy benda One Direction. Ovaj britanski pjevač se nakon milijunski prodanog debitantskog solo albuma “Walls” iz 2020. vratio s novim singlom “Out Of My System” kojim najavljuje svoj drugi po redu album “Faith In The Future”.

    Muziku podržava

    “Faith In The Future”, koji bi trebao izaći 11. studenog je album na kojem je Louis surađivao s poznatim imenima kao što su Rob Harvey, Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice), Dan Grech (The Killers, The Vaccines, Halsey), Nico Rebscher (Alice Merton), Joe Cross (Courteeners) i glavni pjevač Hurtsa, Theo Hutchcraft.

    Tijekom snimanja albuma Louis je imao samo jedan cilj – stvoriti zbirku pjesama prikladnu za genijalan koncertni nastup što nije upitno da će dokazati i u Ljubljani, s obzirom na to da je 2021. ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao solo muški izvođač s najviše livestreamova jednog koncerta.

    Tomlinson je i jedan od artista koji su otkazali nastupe u Rusiji u znak protesta protiv ruske invazije na Ukrajinu na samom početku rata, u ožujku 2022.

    Kako do ulaznica – Louis Tomlinson @ Arena Stožice?

    Više informacija o ulaznicama bit će dostupno od 21. listopada ove godine.

    0 Shares
    Muziku podržava