Na albumu “Zbirka zadataka” koji je spojio čak 38 izvođača, 35 pjesama i 13 gradova nalazi se ovotjedni singl tjedna Ispod pulta “Priče što kruže”. Pjesma je šesti službeni singl s albuma, a iza njega stoje Peta, Carski Knez i Kickass.

Peta i Carski Knez o pjesmi su izjavili: “S obzirom na to da da se u današnjem svijetu svakodnevno susrećemo s pojmom glume i rijetko iskrenim ljudima, nismo imali nedoumice oko ideje za pjesmu. ‘Priče što kruže’ su najčešće daleko od istine. Samo se sjetiš jednog običnog dana i napisao si svoja dva versa. Dobro da smo se sjetili samo jednog dana jer bi inače radili album na tu temu. Pjesma govori o lažnom predstavljanju i talentiranim glumcima koji su svakodnevno u našoj blizini koji možda nisu ni svjesni koliko su dobri u tome. Smatramo da su u najmanju ruku zavrijedili pjesmu. Nekad bi takve stvari ozbiljno shvaćali, no vjerujemo da smo s godinama uspjeli promijeniti pogled i na dosta ironičan način prikazati navedeno.

Na samom albumu nalaze se imena kao što su: Nered, Stoka, Alejuandro Buendija, KC Da Rookee, Ropez, Dante i Scriptor, a producirao ga je Kickass: “Ideja je kružila u mojoj glavi već godinama, a tek prošle godine sam se bacio na posao. Ovaj album je posvećen hip-hopu, to je nešto što nas je povezalo. Na albumu je trebalo biti još više izvođača, no mnogi nisu stigli zbog obaveza, gaža ili drugih stvari. Smatram da je ovakav projekt mogao napraviti bilo koji producent koji je malo duže u glazbi jer svatko od nas ima, Bogom dan, talent kojeg je samo potrebno izbrusiti.”

0 Shares
Muziku podržava