Stiže novi Matrix, a ime je otkriveno tijekom prezentacije trailera na CinemaCon ovog utorka. Službeni naziv četvrtog dijela Matrixa jest “Matrix 4: Resurrections”. Trailer filma još uvijek nije dostupan javnosti. Zasad se ne zna kad će se pojaviti na YouTubeu ili društvenim mrežama, a napisani opis trailera riječi su ljudi koji su mu svjedočili u Las Vegasu.

Kako govore sudionici CinemaCona, u dugoiščekivanom filmu, pojavljuju se već poznati glumci Keanu Reeves (Neo) i Carrie-Anne Moss (Trinity). Trailer otvara Neo koji u bliskoj budućnosti u San Franciscu razgovara sa svojim terapeutom kojeg glumi Neil Patrick Harris. “Jesam li lud”, upitao je Neo terapeuta, na što mu je odgovorio: “Mi ne koristimo takve riječi ovdje”.

Iduću scenu ima Neo gdje se pozdravlja s Trinity u kafiću i upita ga: “Jesmo li se upoznali?” Prema izrazima lica, čini se da se ne sjećaju jedan drugoga.

Muziku podržava

Kasnije je ponovo prikazan Neo koji uzima tablet i gleda se u ogledalo dok svira pjesma Jefferson Airplane “White Rabbit”. Potpuno je jasno da nešto nije u redu s njegovom stvarnošću. Plave tablete padaju u umivaonik, a on se pogleda u ogledaju i vidi sebe kako se pretvara u starca. Plavokosa žena mu govori ako želi znati istinu, treba ju pratiti.

Nakon toga dolazi još nekoliko akcijskih scena, a sve završava riječima: “Nakon svih ovih godina, vratimo se tamo gdje je sve počelo, natrag k Matrixu”.

Redateljica novog Matrixa jest opet Lana Wachowski koja je već ranije radila na Matrixu. Izlazak filma predviđen je za 22. prosinac ove godine.

0 Shares
Muziku podržava