Bregović sa svojim Orkestrom na Prokurativama

    2620

    Goran Bregović i Orkestar za vjenčanja i sprovode

    150Kn – 700Kn
    Datum i vrijeme: Petak, 22.7.2011. @ 21:00
    Mjesto održavanja: Prokurative Split , Trg republike

    Ovog ljeta Goran Bregović i njegov Orkestar za vjenčanja i sprovode nastupit će u Splitu u sklopu svjetske turneje pod nazivom “Alkohol”. Koncert će se održati 22. srpnja na Prokurativama.

    “Jako malo sviram kod nas, to mi je uzbudljivije nego kad sviram po svijetu. Ove godine ću kod nas imati samo tri nastupa – Split, Skoplje i Guču. Hvala vam na pozivu, jako se radujemo i s velikim srcem ćemo doći svirati u Split” kazao je Bregović uključivši se video-vezom na konferenciju na kojoj je najavljen nastup.

    Do kraja 2011. godine održat će koncert u Carnegie Hallu u New Yorku, a prije samog nastupa na Prokurativama očekuju ga koncerti u Libanonu, Francuskoj i Maroku.

    Muziku podržava

    U Splitu će nastupiti sa standardnom postavom svog Orkestra za vjenčanje i sprovode s kojima ove godine održava preko 120 koncerata diljem svijeta.

    “Svirat ću nešto staro, nešto novo. Dolazim s trubačkim orkestrom s kojim izvodim samo pjesme, neke stare koje sam pisao za filmove i moju operu ‘Karmen sa sretnim krajem’ kao i skladbe s drugog dijela albuma “Alkohol” pod nazivom Šampanjac za cigane” koji će izaći u listopadu.” najavio je Bregović.

    Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka (13. lipnja) na sljedećim prodajnim mjestima: RK Robot Split 3, CD Shop Dancing Bear i Music Shop RK Koteks (Split), Atlas Tours (Trogir), Fotomuzikalija Joko (Makarska), Turistička agencija Radmanove Mlinice (Omiš), te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima (na
    Muzika.hr – kupovina ulaznica).

    Cijene ulaznica za limitiranih 2000 sjedećih mjesta: parter 250 i 150 kuna, tribine 200 kuna dok Golden VIP i Diamond VIP koštaju 500 odnosno 700 kuna.

    0 Shares
    Muziku podržava