Ajmo Rijeko, digni ruke u zrak!

4156

Petak, 9.2., prvi put u Stereo dvorani riječki Balance Crew organizira hip-hop party. Uz grupu Fanatiks na bini će se naći i njihovi kolege Doki Dok, KBC, Why not!, Sunny i Yao-Li. Uz njih će nastupiti i posebni gosti MC Vukaz, Struka & Lud i Yula Beatbox , a za potpuni hip-hop doživljaj pobrinut će se riječki breakeri Renegade kru. DJ K’Pow iz Slovenije i domaći DJ Suicide ‘pokrpat’ će cijeli show na gramofonima, a vizualno će vas stimulirati VJ Crnee iz Lole.kee.bolek VJ ekipe.

Početak u 22.00 pa sve do sitnih sati, uz cijenu ulaznice od svega 30 kn mislim da ne treba više razloga da i vi svratite u Stereo dvoranu i poduprete riječki hip-hop pokret.

Još malo općih informacija:
Balance Crew (Ri) – Ekipa koja se sastoji od riječkih rapera: (Fanatiks, Doki Dok, KBC, Sunny, yao-Li, Why not! ) i skejtera. Imaju svoj label Balance skateboards, te rade svoje skate daske i robu. Balance skateboards na sceni djeluje 1 godinu, a kao Balance Crew uskoro izadaju mixtape.

Muziku podržava

Fanatiks – Ekipa od tri člana: Prlja, Barakinjo i Guja. Hip-hop grupa je nastala pred 2 godine, a uskoro promoviraju prvi demo album, te su upravo snimili spot za stvar “Slušaj slušaj”.

Doki Dok – MC iz Rijeke, živi i radi u Barceloni. Uskoro mu izlazi prvi mixtape s europskim izvođačima. U pjesmama priča o njegovom životu i ulici i onome što on radi i kako živi hip-hop.

Sunny & Yao-Li – MC-ji koji žive i rade u Ljubljani. Nastupali su po klubovima po Sloveniji, te rade u suradnji s Fanatiksima i Balance crewom, i mnogim reperima u Sloveniji.

KBC – Grupa iz Rijeke točnije s Campetta: Rapido Samuraj, Sedam, Bugz i Vasko. Ekipa MC-ja iz kvarta nastala pred 3 god. Uskoro izadaju demo album. Nakon što su više godina ‘uveseljaviali’ riječke zidove svojim graffitima, odlučili su svoj život konzumirati kroz glazbu.

Why Not Kru (Pu) – grupa iz Pule koja se sastoji od 4 člana. Odlikuje ih dobra street rima i još bolja produkcija.

Gosti:
Struka (Bg) – Ima 21 godinu i živi u Beogradu. Poslije nekoliko godina bavljenja rap muzikom, nedavno je u izdanju Bassivity Musica objavio svoj debi album “Ipak se obrće”, na kome se nalazi 17 pjesama. Na svojim nastupima se često pojavljuje s Ludim u paru.

Lud (Bg) – 2003. potpisuje ugovor s hip-hop izdavačkom kućom Bassivity Music, uz koju njegov potencijal iz dana u dan uzima sve više maha ka stvaranjem kavalitetnog hip-hop zvuka. Objavio je prvi album “U ime igre”. Surađivao je s Kristinom Kovač u stvaranju muzike za film “Mi nismo anđeli 2”. U pjesmama se dotiče socijalne teme, ali i glamura na šaljiv i zabavan način.

DJ K’Pow (Lj) – vrlo je poznati slovenski hip-hop DJ. Aktivan na slovenskoj hip-hop sceni od 1997 godine i član Radio YoYo (ekipa od DJ-a, MC-a, producenata i promotora) od 2001 godine.

DJ Suicide (Ri) – je bivši član grupe Drill Skillz. DJ i voditelj na Radio Trsatu, u emisiji Freestyle Radio Show. Na njegovom repertoaru se može naći Ragga i Dancehall zvuk kojim uveseljava mnoge riječke komade željne dobre zabave uz nove plesne zvukove.

MC Vukaz (Ri) – MC, hip-hopom se bavi nešto više od godinu dana. Gostuje na pjesmama s KBC-om i Fanatiksima. Velika nova zvijezda riječke scene čije vrijeme tek dolazi.

Yula (SB) – Beatboxer. Svojim je nastupima i nevjerojatnim vještinama (imitiranjem glazbe), podigao Rijeku na noge. Gostovao sa mnogim reperima s Balakana, uključujuči fenomenalan nastup s Masa Kru ekipom u Stereu, i kao gost Bad Copy-a u Palachu.

VJ Crnee (Ri) – Lole.kee.bolek je grupa VJ-a koji svojim vizualnim identitetom upotpunjuje Masa Kru partyje već 3 godine.Svojim vizualnim preformansama radili su i surađivali na mnogim zabavama diljem Hrvatske.

Renegade kru (Ri) – Break Dance skupina. Pojedini članovi uveseljavaju Coloniu na njenim nastupima, i mnoge druge estradne zabavnjake. Dovoljno je naglasiti da će nastupati u njihovom ambijentu, tj. pod pratnjom hip-hop glazbe.

0 Shares
Muziku podržava