13 najjezivih naslovnica albuma

Muzika.hr
4742

Iako se ove naslovnice ne vežu uz Halloween, njihova jezivost nije mogla proći nezapaženo. Baš zato vam donosimo 13 najjezivijih naslovnica kao inspiraciju za prigodni Halloween tulum.

Teksaški kantautor David Karsten Daniels činio se kao ok tip, ali nakon ovakve naslovnice postali smo skeptični.

Replicirate li ovo strašilo i zapalite li bundevu u dvorištu ispred kuće, uvjereni smo da vam ekipa za HTV pretplatu više neće kucati na vrata.

Južnoafričke rap-rave zvijezde Die Antwoord oduvijek su bili teški frikovi, a Yolandi koja jede srce za doručak nije baš slika koja bi baki stajala uz tabletić na vrhu televizora.

Da nam je barem upoznati čovjeka koji je rekao liverpulskim čupavcima “bebe s odrubljenim glavama i rasipana crijeva po vašem krilu su odlična ideja za naslovnicu albuma!”.

Brdo lubanja, križevi i groblje. Ne ovo nije naslovnica black metal benda, već rap veterana koji su ovim albumom htjeli dokazati koliko su tvrdi.

Biste li ovim spodobama dali slatkiše da vam pozvone na vrata? Nismo sigurni što je jezivije, pjesma ili naslovnica Aphex Twina!

Najkontroverznijia metal naslovnica prikazuje leš tadašnjeg vokala Deada, netom nakon samoubojstva, uslikanog od strane Euronymousa, također pokojnog člana Mayhema. Ukratko, ‘Krv nije voda’ na black metal način.

Na vrhuncu svoje popularnosti, Hitchcock je izdao jedan album gdje uz podlogu easy-listening instrumentale izvodi svoje monologe pune crnog humora i jezive tematike. Uz to na naslovnici drži sjekiru i pištolj- kako hitchcockovski.

Što drugo reći nego – grindcore.

Izvrnuti križ, crna mačka, krvava haljina i mala djevojčica koja želi tvoju dušu. Totalno Halloween!

Projekt članova rap kolektiva Odd Future iznjedrio je naslovnicu koja stvara ozbiljnu nelagodu čim je se duže promatra. Zašto su mala djeca tako jeziva!?

Što očekivati od naslovnice albuma, čije ime možemo prevesti kao ‘zlostavljanje onih kojima je odrubljena glava’?

Kakvi klaunovi… šljokaste obrve i Kićo Slabinac! Opako je promašio blagdan, jer ovo je jezivije od plastičnog osmjeha Donatelle Versace

0 Shares
Muziku podržava