The A! predstavlja dvostruki album Stereo

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1248

The A! u petak, 18.11. objavljuje debitantski album pod imenom “Stereo” koji uz hrvatske inačice pjesama sadrži i engleski album “Made of Questions”.

Budući da je engleska inačica albuma izdana u SAD-u samo u digitalnom obliku, ovaj dvostruki dvojezični paket je prvo službeno fizičko izdanje na kojem će se, osim već izdanih singlova na oba jezika, naći još 10 neobjavljenih pjesama kao i jedan ‘bonus track’.

Album “Stereo” je prošireno izdanje i obuhvaća 21 pjesmu te se sastoji od engleskih i hrvatskih verzija četiri singla uz dosad neobjavljene pjesme koje su se moglo čuti jedino na nastupima uživo. Za produkciju je zaslužan Marijan ‘Mr.Goody’ Gudelj, klavijaturist grupe Jinx.

Muziku podržava

.

Od početka rada The A! je aktivan na domaćoj klupskoj sceni, nastupali su po festivalima, a njihove su pjesme našle svoje mjesto na preko 450 radija diljem svijeta.

Koncertna promocija dvostrukog albuma održat će se u zagrebačkom klubu Johann Franck 6. prosinca: “Siguran sam da će biti dobra svirka i odlična zabava, a ukoliko atmosfera bude na razini naše zadnje promocije engleskog izdanja albuma mogu obećati pravi provod” najavio je frontmen benda Mihael Kvorka.

Muziku podržava
Stisni