Metalcore bomba – Bring Me The Horizon i Architects zajedno u Močvari

  3837

  Bring Me The Horizon + Arhitects + Deez Nuts

  140Kn
  Otkazano
  Datum i vrijeme: Utorak, 14.6.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Močvara Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Metal sezona u klubu Močvara dobiva još jedan bombastičan datum. Tjedan dana prije samog početka ljeta, točnije 14. lipnja u Zagreb u zajedničkom paketu stižu Bring Me The Horizon i Architects!

  Svi iole upoznati sa scenom shvaćaju težinu ovog dolaska, jer je taj britanski duet trenutno jedan od najpoželjnijih i najuzbudljivijih bendova metalcorea, a po mnogima i najorginalniji.

  Bring Me The Horizon pobrali su svakojake nagrade za najbolje nadolazeće nade i ulogu odgovorno preslikali svojim dolaskom na sami vrh pokreta, te hrabro ispipavajući susjedne žanrove. Trenutno promoviraju svoj treći album “There is a Hell, Believe Me I’ve Seen It. There is a Heaven, Let’s Keep It a Secret“, koji je masovno proglašavan jednim od najboljih albuma prošle godine.

  Muziku podržava

  S druge strane stoje njihovi sunarodnjaci Architects, koji su po mnogočemu najbolji partner za ovu turneju. Dečki se odlično poznaju nakon niza zajedničkih koncerata, a vokal Sam Carter gostovao je na BMTH albumu “Suicide Season”. Najposebnija priča proizašla je iz zezantske tučnjave njihovoh frontmana, koju su na YouTubeu fanovi shvatili preozbiljno i kreirali posebni rivalitet.

  Ima li onda bolje kombinacije od Bring Me The Horizon i Architects?! Ulaznice u pretprodaji koštaju 120 kuna, a mogu se nabaviti u sustavu Eventim (u Zagrebu – knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na
  Muzika.hr – kupovina ulaznica). Od 1. lipnja cijena ulaznice će biti 140 kuna.

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 100 kuna.

  Koncert je odgođen!

  Muziku podržava
  Stisni