Zlatna Koogla se približava

802

Organizatori Zlatne Koogle na jučerašnjoj su press konferenciji predstavili ovogodišnji program koji će, po prvi puta, obuhvaćati čak četiri dana – u četvrtak 30. ožujka za Kooglu će se u Aquariusu natjecati dame i gospodične, dok se dan kasnije u KSET-u održava izbor za najboljeg novog izvođača odn. izvođačicu.

U ime ‘zlatnih dama’ predstavila nam se jedna od članica skupine Lutke, prvog hrvatskog ženskog sastava nastalog još davne 1965. koji je nakon četrdeset godina karijere napokon snimio debi album, dok je u ime nominiranih za najbolje nove izvođače govorila Diyala, mlada hip hoperica iz Varaždina, do sada najpoznatija po suradnji s Edom Maajkom.

U nedjelju 2. travnja u Aquariusu se održava izbor za najboljeg DJ-a, dok je subota 1. travnja rezervirana za centralnu večer dodjele nagrada koja će se i ovoga puta održati u Tvornici. Nastupit će većina nominiranih bendova i izvođača, među kojima izdvajamo Let 3, Svadbas, Gustafe, Natali Dizdar, Mojmira Novakovića i Kries, Leut Magnetik, Cinkuše, Miroslava Evačića i druge, dok će posebni gosti biti Zoran Predin i Obojeni program.

Muziku podržava

Organizatori nam nisu htjeli otkriti redoslijed izvođača, ali smo doznali da će svaki bend svirati po 15-ak minuta, a najavljena su i još neka iznenađenja.

Cijena ulaznica za centralnu večer iznosi 60 kn, u KSET ćete moći ići za 30 kn, za Zlatne dame u Aquariusu trebat ćete izdvojiti 10 kn više, dok ćete najbolje DJ-e moći gledati već za 20 kn.

Muziku podržava