Život Freddiea Mercurya u knjižarama

Muzika.hr
1603

Freddie Mercury – Život ispričan vlastitim riječima” nova je knjiga Biblioteke Pop, Naklade Ljevak, a smatraju ju najbližim nadomjestkom za autobiografiju jednog od najvećih rock pjevača svih vremena.

Njegova priča, ispričana vlastitim riječima, pokazuje kako se grupa Queen više puta zamalo raspala, ali kako ih je na okupu svaki put zadržala zajednička ljubav prema rušenju glazbenih konvencija.

Dok Freddiejeva osobna priča govori o traganju za ostvarenjem sna, o nošenju s bogatstvom i slavom, o osvrtanju na prošlost bez žaljenja, o analiziranju vlastitih stavova o ljubavi, seksu, starenju, naslijeđu i smrti.

Muziku podržava

Objavljeni intervjui – kao i neki koji dosada nisu izišli u javnosti – okupljeni su u ovoj knjizi zajedno s intrigantnim pogledom na čovjeka koji je u javnim istupima zračio samopouzdanjem i arogancijom, ali je ispod te maske uglavnom samovao i tragao za srećom.

U knjizi se nalaze i četiri priloga s fotografijama u boji (32 stranice), koje prate život Mercurya od njegova djetinjstva do najvećih uspjeha s grupom Queen.

“Privatnost mi je oduvijek bila osobito važna i poznat sam po tome što ne dajem intervjue. Molim da shvatite kako ću se i dalje držati te politike” – Freddiejeva posljednja izjava, dan uoči smrti, 23. studenoga 1991.

Cijena knjige iznosi 119 kuna a možete ju od petka 2. travnja kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb) i knjižari Naklade Ljevak (Trg bana Jelačića 17, Zagreb) te ostalim knjižarama širom Hrvatske.

Napomena: svi kupci knjige o Freddieu Mercuryu u knjižari Rockmark mogu za 50% popusta kupiti knjigu “Queen – Potpuna biografija” odnosno po 74,50 kuna (ponuda vrijedi do kraja mjeseca travnja).

Muziku podržava