ZG Mirakul Live kao samostalno DVD izdanje

3221

U sklopu nedavno objavljenog Gibonnijevog DVD/CD box seta “Svi moji punti kad se zbroje”, koji je uključivao albume “Mirakul” i “Judi, zviri i bestimje”, te DVD “ISDN Millenium koncert”, nalazio se i DVD sa snimkom posljednjeg Gibonnijevog zagrebačkog koncerta “ZG Mirakul Live” u velikoj dvorani Doma sportova održanog 12. 02. 2003.

Na godišnjicu koncerta u Zagrebu, Dallas Records objavljuje spomenuti DVD, kao samostalno izdanje, omogućujući tako i onima koji nisu nabavili box set da uživaju u ovom vrhunskom koncertnom materijalu. DVD “ZG Mirakul Live”, sadrži gotovo 165 minuta koncertnog zapisa i bonus materijala. Ovaj Gibonnijev nastup, koji je jednoglasno proglašen domaćim koncertom godine, zabilježen je u koprodukciji s HRT-om i kroz zapis vrhunskoga tona i slike jasno preslikava oduševljenje gotovo 12.000 posjetitelja u dvorani . Svi koji su bili prisutni na koncertu, moći će se prisjetiti ovog jedinstvenog događaja, a oni koji nisu, konačno će moći uživati u njemu u uvjetima prilagođenim za gledanje i slušanje u kućnom kinu.

Manu Katche, Tony Levin, Vlatko Stefanovski, Geoffrey Oryema, Oliver Dragojević, Ricardo Luque, Divas, Putokazi i drugi brojni gosti, zajednički s proširenom formacijom banda predvođeni Gibonnijem, izvode na “ZG Mirakul Live” DVD-u 15 pjesama koje predstavljaju i svojevrsni best of Gibonnijeve dosadašnje karijere .

Dodatni sadržaji DVD-a uključuju dokumentrac “Kako se stvarao Mirakul”, dokumentarne zapise atmosfere sa koncerta u Opatiji 12.06.2003. i prije koncerta u Zagrebu, kao i pet videospotova za pjesme s albuma “Mirakul“: “Oprosti”, “Ne Odustajem”, “Libar”, “Mirakul” i “Svi moji punti kad se zbroje”.

Muziku podržava