Žedni partijanja dolaze na svoje

Promo članak
64

Split se za tjedan dana pretvara u centar elektroničke glazbe – tri dana petog jubilarnog Ultra Europe festivala u grad pod Marjanom dovest će partijanere iz više od 100 zemalja. Na Poljudu će od 14. do 16. srpnja nastupiti najveća svjetska DJ imena poput Davida Guette, Afrojacka, Stevea Aokija, Hardwella, Armina Van Buurena, Martina Garrixa i mnogi drugi, a da vruće dane i noći posjetitelji Ultre lakše podnesu pobrinuo se Heineken.

Pivo i zabava odlično idu zajedno, a Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli i strast prema glazbi. To dokazuje i Heineken glazbena platforma Live Your Music koja omogućava prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Festival Ultra Europe izvrsno se uklapa u ovaj koncept jer posjetiteljima, osim nezaboravnog iskustva, nudi i priliku da istinski i kolektivno žive glazbu te odgovorno uživaju u vrhunskom pivu.

Ove godine po prvi put tijekom sva tri festivalska dana u Heineken Experiential Zoni posjetitelji će imati priliku okušati se u jedinstvenom doživljaju, Stage Diving Experienceu, gdje se mogu fotografirati „u skoku“ i nakon toga fotografiju odmah podijeliti na društvenim mrežama.

Muziku podržava