Zebra Dots donosi elektronsko akustični doživljaj

Muzika.hr
1106

Universal Music proširio je svoje poslovanje na Zapadnom Balkanu i ‘regrutirao’ prvog lokalnog izvođača i time započeo fazu ulaganja u lokalni repertoar.

Nakon gotovo četiri godine poslovanja uHrvatskoj, Universal Music Hrvatska potpisao je svog prvog regionalnog izvođača, slovensko-hrvatsku skupinu Zebra Dots koja je tako postala dio velike glazbene obitelji.

“Još od 2008. godine smo direktno prisutni u regiji predstavljajući naš međunarodni katalog i od tada na tržištu radimo s medijima i distributerima. Od samog početka je jasna strategija bila da u jednom trenutku investiramo u lokalni repertoar – taj trenutak je upravo stigao!” rekao je Hannes Eder, Managing Director Universal Music Austria & Western Balkans.Glavni vokal, talk-box i producent Zebra Dots je Koolade koji je do sada surađivao sa mnogim velikim imenima globalne glazbene scene. Drugi vokal je Saša Aleksandra Danilova iz Slovenije, a ostatak benda upotpunjuju Ivo Rimc (bubnjevi), Erik Marenče (klavijature), Jernej Kržič (bas) i Andraž Mazi (gitara). Svoj stil opisuju kao ‘elektronsko akustični doživljaj – prepun pozitivne i plesne energije’.

Debitantski singl “Walking On A Chance” pronašao je svoj put do radijskog etera. “Naslov pjesme je najbolji primjer našeg glazbenog putovanja” kaže Saša, u što ćemo se uskoro moći uvjeriti na albumu prvijencu.

Muziku podržava