Zanimljive li promocije…

2168

Dakle, 1.3. 2006. u zagrebačkom klubu Močvara trebala je biti organizirana promocija novog albuma grupe Let 3Bombardiranje Srbije i Čačka” te njihovih već dobro poznatih čokolada. Sada ću izvući jedan citat iz pozivnice: “Događaj, koji će bez sumnje izazvati novi val kontroverzi i posve oprečnih reakcija, uključuje prezentaciju albuma kroz prizmu žestokog muškog jebanja u dupe, klasika svjetske poezije, gorućih kurčeva naroda i narodnosti SFRJ te tri primamljive čokolade dosad prodane u preko 5000 komada.”

Primjetite nekoliko boldanih riječi u citatu… Čovjek bi naravno pomislio da je to samo još jedna od njihovih mnogobrojnih medijskih patki kojima godinama zabavljaju (ili iritiraju, glagol ubacite po volji) narod.

Gomila novinara i tv kuća sjatila se u Močvaru, vjerojatno upravo da vide je li moguće da će Let 3 stvarno napravit to što je pisalo u pozivnici. Nažalost (ili nasreću) nekih sat i pol nakon najavljenog početka na stage je izašao Mario Kovač (redatelj) te rekao kako su glumci koji su trebali nastupiti imali problem (vezan uz prijevoz) i nisu uspjeli doći iz Rijeke pa tako od promocije neće biti ništa.

Ujedno nas je sve pozvao na grah i toplu pivu. Sad, čovjek bi i za to mislio da je nekakva zajebancija, no zaista se odnekud, pored šanka, stvorio veliki lonac graha i nekoliko 5-litrenih plastičnih boca tople pive čija je konzumacija bila potpuno besplatna.

Muziku podržava

Ostat će špekulacije da li je zaista trebalo doći do nekakvog muškog snošaja na bini ili je to bio tek dobro promišljen medijski trik (moje skromno mišljenje je da je u pitanju je ovo drugo), no u svakom slučaju ispala je dobra fora.

No, kako se nikad ne zna s Let 3, sigurno neću prisustvovat ponovljenoj promociji koja bi se (navodno) trebala održati uskoro. Mislim da ću preživjeti i bez tog iskustva…

Muziku podržava