Zagreb u Radničkoj dobio Skladište kulture

Muzika.hr
2195

Zagreb je dobio novu kulturnu lokaciju koja će skladištiti filmske i književne večeri, koncerte, klupska događanja, kreativne radionice, likovne izložbe, razne edukacije, te javne prezentacije koje će obogatiti kulturnu scenu grada.

Od četvrtka, 23. svibnja, Kulturni centar Skladište kulture (Radnička cesta 27) počinje s redovnim programom kojeg otvara koncert Finih sapuna, dok vikend (petak, 24.5) otvara DJ D-Gree sa svojim funk/afrobeat/soul setom, a u subotu 25. svibnja nastavit će se uz Topssya. Skladište kulture poklanja besplatan upad na sve tri večeri kao izraz dobrodošlice.

Skladište kulture je projekt Ustanove za razvoj civilnoga društva iz Zagreba, neprofitne organizacije, nastao u 2012. godini. Ideja vodilja bila je ‘kultura i civilno društvo, spona između građanskog aktivizma kroz različite forme kulture i umjetnosti prožimanja stvarnosti, dajući implus ljudskim potencijalima za promjenama i razvojem te promicanjem kulturnih izričaja kroz nove tehnologije i nove oblike komunikacija’.

Muziku podržava