XX Teens na Vip INmusicu

3327

Popis izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju Vip INmusic festivala (3. i 4. lipanj) postaje sve bogatiji. Na zagrebačkom Jarunu će nastupiti i londonska indie anarho-punk skupina XX Teens, koja će stupiti na Tuborg Green stage.

XX Teens pažnju britanske javnosti privukli su u rujnu 2004. singlom “Chasing Your Tail“, nakon čega su izdali još nekoliko singlova, od kojih je najzapaženiji bio “Darlin’“, kojeg je najutjecajniji britanski magazin NME uvrstio na listu najboljih u 2007.

Trenutno im u Britaniji strelovito raste popularnost, što će reći i da su potpisali diskografski ugovor za Mute Records, za koju su već objavili singl “How To Reduce The Chances Of Being A Terror Victim“.

Muziku podržava

Cijene festivalske ulaznice (dva dana):
29.2.-29.4. – 350 kn
30.4.-2.6. – 400 kn
* na dan festivala 450 kn
Vip korisnici festivalske ulaznice mogu se kupiti već od 300 kuna u Vip centrima.Ulaznice su u prodaji u svim Vip centrima, te na Eventim.hr.

Do sada potvrđeni izvođači:
Nick Cave & The Bad Seeds
Serj Tankian
Amadou & Mariam
Dreadzone
Seun Kuti & Egypt 80

Sve informacija o nadolazećem festivalu možete pronaći na novouređenoj stranici www.vipinmusicfestival.com, gdje možete saznati sve novosti, kratke biografije gostujućih izvođača, kao i pogledati razne video spotove te snimke i fotografije sa posljednja dva festivala.

Muziku podržava