Weiland uzvratio bivšim kolegama u Velvet Revolveru

domination
2035

Sada je već jasno – Velvet Revolver i Scott Weiland više nikada zajedno. Nakon što su odradili posljednji koncert u Amsterdamu na neslužbeni dan šale – 1. travnja, i nakon što je Slash objavio da su se, radi njegove problematične prirode morali razići sa Scottom, samo se čekao trenutak za odgovor.

Scott Weiland nije dugo čekao i uzvratio je pljusku svojim bivšim kolegama, a čak im i ‘ironično’ preporučio zamjenu: “Nakon čitanja što su Duff, Matt, Dave i Saul Hudson a.k.a. Slash komentirali, jako mi je smiješno što su se ‘osnivajući članovi’ nečega što se zvalo ‘The Project’ prije nego sam ja službeno imenovao bend, odlučili nastaviti bez mene, a ja sam već na koncertu u Glasgowu objavio da je bend mrtav.

Što se tiče Slashove izjave da sam ja krivac, moram reći da je to jednostavan način da zataškaju istinu. Pravo stanje stvari je da se bend već duže vrijeme ne slaže, i to na više razina. U glazbenom smislu, bilo je užitaka i veselja, ali ne zaboravimo činjenicu da su svi (osim jednog) članovi benda završavali na odvikavanjima.

Muziku podržava

Sretan sam što se vraćam u Stone Temple Pilotse, jer je to ekipa koju znam cijeli život i kojoj ću uvijek biti potpora. Bit će to vraćanje povezanosti benda i fanova i radije ću biti dio grupe ljudi i glazbenika koji uživaju u zajedničkom vremenu, nego grupe nezadovoljnih likova koji su se davno zvali škvadrom.”

Za kraj, Weiland je svojim kolegama poželio sreću u pronalasku novog pjevača: “Sretan lov, dečki. Mislim da bi vam Sebastian Bach bio fantastičan izbor.

Muziku podržava