Vraćaju se Stone Temple Pilots!

domination
1729

U godinama supergrupa i ponovnog okupljanja nekoć popularnih bendova, očito niti jedna scena ne može pobjeći od populranih ‘reuniona’.

Članovi Soundgardena, Rage Against The Machine, Ugly Kid Joe, Pantera, Mudvayne, Filter samo su neki koji su se udruženim snagama pokušali vratiti na vrhove top ljestvica, a sada većina od njih ne improvizira, već se vraća na staro dobro poznato područje.

Tako je trenutni frontman supergrupe Velvet Revolver – Scott Weiland na jednom od svojih solo koncerata najavio svim fanovima sretnu vijest: “U nadolazećim mjesecima ponovno će se okupiti Stone Temple Pilots“.

Muziku podržava

Nakon što su svirali od 1990 do 2003., Scott je krenuo u velike probleme s drogom i zakonom i, kada se očekivalo da će u potpunosti nestati sa velike scene, s članovima Guns ‘N Roses osnovao je Velvet Revolver, dok su dva brata iz matičnog benda (Dean i Robert DeLeo) osnovali Army Of Anyone s mastermindom Filtera – Richard Patrickom.

Scott je vijest obznanio na svojem koncertu na Floridi prije nekoliko dana. Je li riječ samo o povratničkoj turneji ili možda o ozbiljnijem projektu novog albuma, još se ne zna.

Biografija Stone Temple Pilots

Muziku podržava