“Voyage” Jelene Radan sa četiri jezika

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1389

Jelena Radan otkrila je detalje novoobjavljenog albuma “Voyage”.

Album je interpretiran na četiri jezika (hrvatski, portugalski, francuski i engleski), producirao ga je Edi Cukerić, a kao gosti pojavljuju se Aljoša Šerić, Cinkuši, Pedro Abreu, Robster Martin, Meri Trošelj, Goran Bošković, Dean Trdak, Ines Prajo i Arjana Kunštek, Nenad Sinkauz, Luka Žužić, Ivan Arnold, te Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas koje potpisuju glazbu za većinu pjesama.

“Ovaj album stvarao se pet godina. Mijenjali su se ljudi… Ja sam, vjerujem, svima bila neuhvatljiva i nerazumljiva u svojim strastvenim i raspršenim objašnjenjima što je to što želim… Kako je vrijeme prolazilo, sve je dobivalo nove izražajnosti… Ono što je ostalo isto je unutrašnje putovanje, taj susret Djevojčice i Žene u meni… Odrastanje i srastanje sa svim što me mučilo prije i što me usrećuje sada… i obrnuto… Po prvi put mi je sve živo i traje i nakon procesa snimanja!” rekla je Jelena uoči izlaska njezinog novog albuma.

Muziku podržava

Popis pjesama:
Sjeti me se, ljube
The device
Zagreb izlazi na ocean
Pres de la flamme
Blagoslov
O canto de lemanjá
Taking you back
Čudo
A’ Florbela
Take whatever you want
Comme un bel amour a taire
Wonder
Voljet ću te sutra
Love test dummies

“Voyage” je ilustrirao i likovno oblikovao Boris Sekulić, a sadrži 14 razglednica koje će slušatelji moći poslati i poručiti nekome stihove i značenje neke od pjesama koje se nalaze na ilustriranim razglednicama.

Muziku podržava
Stisni