Voland Le Mat na Akustici u Rockmarku

1078

Akusticiranje u 2017. godini započinjemo u utorak, 10. siječnja uz pionira nove hrvatske kantautorske scene – Voland Le Mata, kojeg ćemo po prvi put imati priliku ugostiti na pozornici naše glazbene knjižare Rockmark.

Njegova glazbena priča privlači pažnju šire javnosti objavom albuma “Faustopojke“, 2009. godine – upravo je to izdanje steklo kultni status i dobilo priznanje publike, kritike i struke. Nakon nekoliko promotivnih nastupa koji su uslijedili u svrhu predstavljanja debi-albuma uživo, Voland Le Mat bio je glazbeno neaktivan punih šest godine te se u proljeće 2016. gotovo neočekivano aktivirao i nanizao nekoliko zapaženih koncerata, što uključuje nastup u MSU-u, Maloj dvorani Lisinski, kao i na Medvedgradskim glazbenim večerima – upravo je u srpnju 2016. godine nastupio u sklopu našeg pratećeg programa Akustika na vrhu Kule te smo ga tako imali priliku po prvi put ugostiti na akusticiranju.

Svoj povratak na scenu, kojoj je itekako nedostajao, popratio je objavom dvaju singlova – “Les Champs Utrinees” i “Nije fer“, a drugospomenuti je dobio i videospot u režiji Ivane Biočine i Tomislava Sokača.

Muziku podržava

S ovim hvaljenim kantautorom nastavljamo našu sedmu sezonu akusticiranja u Rockmarku te započinjemo program u 2017. godini. Voland Le Mat će nam tako po prvi put nastupiti na našoj maloj drvenoj pozornici glazbene knjižare Rockmark.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se u Rockmarku!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni