Vodimo te na premijere filmova o Black Sabbathu i Davidu Gilmouru

474

Na našem Instagram profilu vodimo te na dva ekskluzivna rock spektakla u Kaptol Boutique Cinema – “David Gilmour Live at Pompeii” te “End of The End” Black Sabbatha.

Pogledaj konačnu riječ najvećeg metal benda svih vremena jer te vodimo na ekskluzivnu projekciju 28. rujna u Zagrebu. Film prati događaje oko 4. veljače 2017. kada je Black Sabbath stao na pozornicu u Birminghamu, gradu gdje je sve počelo, kako bi odsvirali svoj 81. i posljednji nastup ‘The End’ turneje staviviši tako ‘točku na i’ karijere koja je trajala gotovo pola stoljeća.

Ukoliko je pak David Gilmour tvoj đir, 13. rujna te vodimo na ekskluzivnu projekciju filma “David Gilmour Live at Pompeii”. U srpnju prošle godine Gilmour je održao dva koncerta na Pompejima a set-lista se sastojala od pjesama s Gilmourovih solo albuma “On An Island” i “Rattle That Lock”, ali našlo se mjesta i za klasike Pink Floyda “Comfortably Numb”, “Wish You Were Here”, “Great Gig in the Sky” i “One Of These Days”.

Oba filma biti će prikazani samo tog datuma u cijelome svijetu, a kako do ulaznica za jedan od ova dva rock spektakla saznaj u Instagram objavi niže. Pobjednike ćemo objaviti u petak 4. kolovoza.

Dobitnici će biti objavljeni sukladno objavljenom rasporedu i zamoljeni da nas kontaktiraju na nagradna@muzika.hr kako bismo dogovorili sve detalje.

Dobitnike nagradnog natječaja koji se odvija na Instagramu biramo nasumičnim putem preko servisa random.org. Osvajanje ulaznica vrijedi isključivo ako ti i osobe koje si tagirao u post prate naš Instagram profil.

Sretno!

[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu.]

Muziku podržava