“Violet Hill” prvi singl novih Coldplaya

2064

Dugoočekivani studijski album britanskog Coldplaya, “Viva la Vida or Death and All His Friends“, napokon je nakon brojnih kočnica i odgađanja pred vratima, a najavljen je prvim singlom “Violet Hill“.

“Violet Hill”, prvi singl s novog studijskog albuma, svoju će svjetsku premijeru doživjeti u utorak 29. travnja na radio postajama, a popratit će ga i video spot snimljen na Siciliji. Hrvatska premijera singla dogodit će se na Otvorenom radiju oko 13:15 sati.

Neslužbena vijest oko singla kaže da će biti pušten na download 5. svibnja.

Muziku podržava

Podsjetimo, “Viva la Vida or Death and All His Friends“, četvrti je studijski album grupe Coldplay, koji je trebao na posljednjoj turneju biti djelomično izveden, što se naposljetku nije dogodilo, te su dečki iz benda odlučili održati novi materijal u pripravnosti.

Album je gotovo u cijelosti nastao u produkciji renomiranog producenta i glazbenog teortičara, Briana Ena, koji je istovremeno radio na alumu Coldplaya i U2.

Album čiji je naslov inspiran aktivisticom i avangardnom umjetnicom Fridom Cahlo, službeno će biti objavljen 16. lipnja.

Muziku podržava