Provedi rujan u najljepšem zagrebačkom Ljetnom vrtu u Savskoj 160 uz svakodnevni bogat i raznolik program. Počeci tjedana su rezervirani za kvizove i chill souliranje u Zmajevom gnijezdu uz slatko/slane dodatke koktelima, nedjeljama igramo Moderne društvene igre i gledamo 4 europska nova nagrađivana filma, dok sredine tjedana čekaju glazbene večeri. Sav program u Ljetnom vrtu je besplatan.

Program do zatvaranja ovogodišnjeg Vintage ljetnog vrta

Samo na jedan dan, uskočite u koncertnu dvoranu Vintage Industriala, u srijedu 4.9. jer se u Zagreb vraća šef Wolf Paradea, Dan Boeckner s bendom Operators.

Muziku podržava

U četvrtak 5.9. Šomazguni donose “Miris Mora – Zvuk Skoja” u zagrebačku zelenu oazu u akustičnom aranžmanu, a dan nakon 6.9. DJ Kneža vas poziva na Beat It! – ultimativni 80’s party koji je baš kao i sve ostalo besplatan. Dan nakon, u subotu, Nina Saffron sa svojim triom izvest će najpoznatije soul & r’n’b uspješnice.

U Jazz Garden 11.9. stižu partneri u svakom smislu te riječi, ovaj put s naglaskom na glazbeni segment – Lela & Joe Kaplowitz čiji repertoar uključuje američku jazz pjesmaricu, autorske skladbe i obrade hrvatskih prepoznatljivih pjesama.

Kralj hrvatskih šlagera i staro-zagrebačkih šansona, Jimmy Stjepan Stanić, odlučio je 12.9. svratiti u Ljetni vrt i podsjetiti stare i mlade, zašto je on šampion stare garde zagrebačkih pjevača.

Opet na jedan dan selimo u koncertnu dvoranu jer će nam u petak 13.9. svratiti kultni punk/rock/ska/dub Englezi King Prawn, a vrata se nakon koncerta otvaraju i do ranih jutarnjih sati traje besplatni after. Svrati na pićence.

U subotu 14.9. vraća se hrvatski kum afro-kubanske glazbe – Ricardo Luque koji će kroz svoj kreativan opus dotaknuti pjesme od Cubisma pa do solo karijere. Naravno tu je i fina nota Kube uz prizvuk Buena Vista Social Cluba.

Čast da zatvori ovogodišnji Ljetni vrt, 18.9. pripast će odličnim rock’n’roll party monsterima Billie & The Kids koji će vas rasplesati i razuzdati.

Nova koncertna sezona Vintage Industrial Bara je pred vratima

19.9. službeni je dan ulaska u novu koncertnu sezonu Savske 160. Prvi na udaru sinjski su rockeri M.O.R.T., a dan nakon njih stiže Ajs Nigrutin na krilima novog materijala. U ostatku rujna čeka vas disco večer posvećena Abbi, a iz Silentea stiže Tibor, koji je primio uzde i posvetio se solo karijeri. Dan nakon Tibora, u četvrtak 26.9. stižu nam australske celtic/punk zvijezde The Rumjacks. Njihov koncert ne želite propustit. Naravno, ništa bez jednog rezidenta Vintagea, doktora, ali prije svega disco jockeya Maria Kovača koji 27.9. kuha rujno vino na partiju do 5h ujutro.

Sav program u Ljetnom vrtu je besplatan i možete ga provjeriti ovdje. Baš kao i koncerti s naplatom. Za sve navedene koncerte ulaznice su u prodaji, stoga osigurajte svoju ulaznicu za jesen u Vintage Industrial kompleksu.

Muziku podržava