Video Achromatic Attica s akusticiranja u Rockmarku

408

Posljednji utorak u siječnju bio nam je u znaku akusticiranja sa skupinom Achromatic Attic te jednu od tada izvedenih novijih pjesama predstavljamo i kroz naš novi video.

Momci su nam tog 31. siječnja u Rockmarku u akustičnom izdanju predstavili nekolicinu potpuno novih pjesama, koje će se naći na njihovom novom i akustičnom albumu, koji trenutno pripremaju. Među njima se našla i pjesma “People That Never Leave“, čiju snimku predstavljamo u video-obliku.“‘People that never leave’ je jedna od stvari koja je nastala tijekom ljeta 2016. Pjesma govori o najbližim nam ljudima koji su s nama u trenucima i kad si dobro i kad si malo manje dobro. Pjesma je pozitivnog karaktera. Ljubavna pjesma. Govori o ljubavi koju imam za dobre, kvalitetne ljude” otkrio je Dino Seferović, autor i pjevač skupine.

Riječ-dvije momci su s nama podijelili i o samom akusticiranju: “Projekt ‘Akustika’ je za nas značajan zbog dva razloga. Prvo zato što nas je izvukao iz dotadašnje ugodne zone električnog sviranja u nama nepoznatu akustiku. To nas je ohrabrilo da našim dotadašnjim, ali i budućim pjesmama, pristupimo na nov način. Drugi razlog zašto nam je Akustika važna i draga je zato što je indirektna posljedica nje naš akustični album kojeg trenutno snimamo. Na akusticiranjima je atmosfera doista specifična zbog prostora i povezanosti s publikom te nam je uvijek lijepo vratiti se“. Što nadodati – osim da su momci itekako uvijek dobrodošli na naše pozornice akusticiranja.

Muziku podržava

Video je dostupan putem našeg YouTube kanala. Za čarobiranje s gumbićima u svrhu audio-snimanja, miksa i masteringa bio je zadužen Antonino Šimić (Greenwood Studios), dok se ‘klapom’, snimanjem, sjeckanjem kadrova i finalnom montažom bavio Mario Dragičević.

* Prethodni video: Zvonimir Varga – Život se ionako vrti u krug *

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava