Veljača uz Phaneron, Ivana Škrabu, J.R. Augusta i Mnoge Druge!

686

Utorke tijekom veljače u zagrebačkom Rockmarku provest ćemo u društvu šarolikih domaćih glazbenih imena – na Akustiku nam stižu Phaneron, Ivan Škrabe, J.R. August i Mnogi Drugi!

Alt-rockere Phaneron imat ćemo priliku po prvi put ugostiti u sklopu našeg akusticiranja, a tom prilikom će u akustičnom izdanju publici predstaviti svoj novi autorski materijal. Phaneron ćemo ugostiti u utorak, 7. veljače. (Facebook event)

Tjedan dana kasnije, 14. veljače, u Rockmark će nam svratiti cijenjeni kantautor iz Jastrebarskog – Ivan Škrabe. Otkrio nam je kako ima pregršt novog materijala, a zajedno smo posljednji put akusticirali 2013. u riječkom Tunelu. Bilo je i vrijeme da se ponovno sretnemo na Akustici! (Facebook event)Bit ćemo iskreni i reći kako nam je J.R. August na popisu izvođača koje bismo voljeli ugostiti u sklopu Akustike – oduvijek, a u ovoj sezoni konačno imamo tu priliku. Ovaj konceptualni umjetnik iz Zaboka na pozornicu Rockmarka stiže nam u utorak, 21. veljače! (Facebook event)Posljednji utorak u veljači – onaj dana 28., namijenjen nam je druženju sa skupinom Mnogi Drugi. Još jedni povratnici na našu malu pozornicu – prvo (i zasada posljednje) akusticiranje bilo nam je 2015. u Rockmarku, a kako imaju glazbenih noviteta, vraćaju nam se u Rockmark – s novim pjesmama! (Facebook event)Svakog utorka s akusticiranjem započinjemo u 19 sati, ulaz je slobodan, a adresa našeg Rockmarka je Berislavićeva 13! Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni