Vatra ima novi izgled svog web prostora

1522

Ovih dana profunkcionirao je u sasvim novom izdanju web site domaće rock skupine Vatra, a možete ga pronaći na istom linku – www.vatra.hr. Za ideju i dizajn stranice zaslužan je Siniša Babić koji će se, kako je najavljeno, baviti i omotom za predstojeći album radnog naziva “Aritmija” koji će također biti u istoj kombinaciji boja kao i stranica.

Na stranici možete pronaći sve informacije o bendu, koncertima, novostima, fotogaleriju, možete poslušati pjesme sa sva tri albuma, pogledati odabrane video spotove i downloadati ih na kompjutore, ali i na vaše mobilne telefone. Postavljen je i blog koji će članovi benda redovito puniti novim informacijama sa snimanja, koncerata ili jednostavno iz života, i na kojemu ćete moći direktno komunicirati s njima.

U shopu koji se također nalazi na stranici možete kupiti sve albume Vatre, a za skorije vrijeme najavljene su i majice, a prvih 10 narudžbi će uz naručeno dobiti će na poklon i singl “Unutra-Van”. U skoro vrijeme, izaći će i on-line verzija na Engleskom jeziku za sve fanove van granica Lijepe naše.

Muziku podržava