Vatra i Karlovačko RockOff s drugog koncerta “Hvala Zadru na lijepoj večeri!”

Promo članak
1098

Karlovačko RockOff ljetna turneja preselila se iz Splita u Zadar, a Zadrane i njihove goste zabavili su Sara Renar, Markiz i Vatra.

Pred zadarsku publiku prvo je izašla kantautorica Sara Renar, ovogodišnja dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Iza sebe ima hvaljeni debi album “Djeca” na kojem je spojila različite glazbene utjecaje, poput modernog bluesa, indie-popa i southern rocka.

Nakon se na pozornicu popeo bend Markiz. Uigrana ekipa s novom pjevačicom Nikolinom Fistrić, publici je predstavila presjek svojih pjesama od kojih je većina bila na svim relevantnijim domaćim top listama.

Muziku podržava

Zvijezda večeri bila je grupa Vatra. Ovogodišnji četverostruki dobitnici Porina sjajnim su nastupom animirali sve prisutne, a “Tango” je na Đilu zazvonio zborskim pjevanjem.

“Zadarska publika, u početku pomalo sramežljiva, brzo se zbrojila i prebacila u plesno-pjevački mod; Sara, Markiz, te Vatra na samom kraju, uživali smo zajedno s okupljenom publikom. Hvala Zadru na lijepoj večeri!” rekao je Ivan Dečak nakon koncerta.

U sklopu platforme Karlovačko RockOffa, Vatra i njihovi gosti na koncertima, žele prenijeti poruku da optimizam i odvažnost vode prema boljoj budućnosti.

Nakon Dalmacije, Karlovačko RockOff Summer tour featuring Vatra sprema se za Rijeku (19.6., Hartera) i Osijek (29.6., dvorište Galerije Kazamat).

Više informacija o Karlovačko RockOffu možete saznati putem službene Facebook stranice ili na karlovacko.hr/karlovackorockoff.

Muziku podržava