Uspješno završen četvrti Mostar Summer Fest

Promo članak
573

Četvrti po redu Mostar Summer Fest ove godine je industrijsku zonu
pretvorio u pravi festivalski grad zahvaljujući dvijema pozornicama na
kojima su se istovremeno odvijali nastupi te do sada najboljoj chill out
zoni gdje su posjetitelji mogli plesati na svili, uživati u nargila
okusima, osvježiti se pivom i mnogim drugim popratnim sadržajima.

Prvu večer na glavnom stageu već oko 20 sata otvorili energični Sleepyheads, koji su po prvi puta svirali u Mostaru, no publika je u stopu pratila njihove energične ritmove. Originalni, opušteni i uvijek spremni na dobar provod – crnogorski trio Who See vrhunac atmosfere su postigli prošlogodišnji hitom ”Đe se kupaš?”.

Izlaskom Gorana Bareta i Majki na stage jasno je bilo da će njihov nastup obilježiti večer. Već na početku Bare je otkrio kako u svojih 50 godina nije više za skakanje na stageu, no unatoč tome, fanovi su skoro dva sata uživali u nastupu i njegovim pričama između pjesama. Od strane mostarske publike nagrađen je ovacijama i ponovnim pozivom na stage.

Večer na glavnom stageu je završila u Red Hot Chili Peppers stilu, nastupom beogradskog Ritam Sex-i-ja koji su uspjeli publiku držati u plesnom ritmu skoro do zore.

Inkubator stage je od 21:00 do 3:00 bio mjesto mlade, sjajne energije kakvu su u posjetiteljima probudili bendovi ETO, Auguste i Replicunts, potvrdivši tvrdnju organizatora da se radi o bednovima koje uskoro možemo očekivati i na glavnim pozornicama festivala. Večer je u jedinstvenom stilu obilježio nastup Gustafa koji su u Mostaru zasvirali nakon mnogo godina.

Druga večer na glavnom stageu počela je nastupom benda Svemir koji su na Mostar Summer Fest stigli iz Zagreba, potom su publiku pošteno razdrmali dečki iz benda Bad Copy.

Muziku podržava

Atmosfera na festu je proključala pojavljivanjem Parnog valjka uz prepoznatljive taktove pjesme ”Ljubavna” s kojom su započeli svoj dvosatni nastup. Redajući hitove, dobro raspoložena ekipa je cijelo vrijeme držala publiku u plesnom ritmu koja ih je nagradila bisom i ponovnim vraćanjem na stage, dokazavši tako da Mostar i regija uistinu uživa u kvalitetnoj glazbi.

I Inkubator stage je imao svoje vjerne fanove koji su popratili nastupe Kezz, High5 i Mašinka, uz bend Repetitor koji je svojim nastupom obilježio večer na drugom stageu, dok su Kawasaki 3p pokazali kako festival s razlogom traje do dugo u noć.

Već prvim zrakama svitanja, posjetitelji su ispratili još jedno, četvrto izdanje festivala ostavivši uspomene na odličan provod koji poziva na sljedeće izdanje festivala

Muziku podržava