Uskoro prvi DVD za Franz Ferdinand

1100

Izdavačka kuća Franz Ferdinanda – Domino, 28. studenog objavit će prvo, k tome i dvostruko DVD izdanje koje se kompletno oslanja na koncertne promocije njihovog prvog hit albuma “Franz Ferdinand“. Na prvi disk uvrštene su pjesme koje je bend odsvirao na prošlogodišnjim nastupima iz Glasgowa i Los Angelesa, te film sa snimkama karaoka za pjesme “Matinee” i “Take Me Out”, te backstage snimke “Tour De Franz”.

Na drugi disk upakirani su prošlogodišniji nastupi iz San Francisca i iz londonske Brixton Academy, opširni intervjui održani u njihovom tour-busu, te tri live izvedbe: “Take Me Out”, “Can’t Stop Feeling” i “Matinee”, snimljene tijekom australsko-novozelandske turneje.

Potaknuta uspjehom albuma “You Could Have It So Much Better“, škotska četvorka je već sada izjavila kako će njihov treći album biti nešto sasvim novo, neki sasvim novi zvuk, kako se moraju pomaknuti i napredovati, te kako će tom novom, radikalnijem zvuku zacijelo pomoći napeti odnosi frontmena Alexa Kapranosa i Nicka McCarthyja, koji je prošle godine kulminirao njihovim fizičkim obračunom.

Muziku podržava
Stisni