Urban Travel od sada u centru Zagreba

1739

Putnička agencija Urban Travel otvorila je poslovnicu u centru Zagreba, u sklopu koje se nalazi i shop gdje možete kupiti aranžmane i ulaznice za koncerte i ostala kulturna događanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Otvaranjem poslovnice u Zagrebu, Urban Travel želi svima još više približiti mogućnost odlaska na velika koncertna i druga zabavna događanja, od kojih u skorijoj budućnosti treba istaknuti: Robbie Williams i Eric Clapton u Budimpešti, Rock im Park u Nürnbergu (Metallica, Depeche Mode, Placebo, Franz Ferdinand, Korn, Deftones…), Lou Reed u Ljubljani, The Darkness i Fear Factory u Beču, Rototom Sunsplash 2006 u Udinama.

A za sve nogometne fanove koji su uspjeli nabaviti ulaznicu za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj, Urban Travel vam nudi po zaista pristupačnoj cijeni aranžman sa prijevozom, smještajom, organizacijom i vođenjem. A ono što je najzanimljivije od ovog tjedna sve ulaznice i aražmani moći se kupiti i na više rata.

Za više informacija posjetite www.urban-travel.com ili zovite na telefon je 01 48 46 391, ili pišite na urban@urban-travel.com, ili posjetite poslovnicu Urban Travela radnim danom od 10:00 do 18:00, subotom od 10:00 do 14:00 na adresi Ilica 61 (u dvorištu).

Muziku podržava