Unatoč odlasku bubnjara – 36 Crazyfists nastavljaju

domination
575

Thomas Noonan, bubnjar 36 Crazyfists nedavno je javnosti rekao da mu je dozlogrdilo živjeti na rubu održivosti i konstantno biti na cesti i daleko od obitelji, a neko vrijeme se čekalo da postane jasno što će to točno značiti za sudbinu benda.

Vokal Brock Lindow smirio je fanove: “Nakon puno diskusije u našoj ekipi, odlučili smo izaći iz tišine i objasniti stvari koje se izašle na našim društvenim stranicama. Prvo, Thomas je odlučio otići. S njim sviram preko 20 godina i on mi je jedan od najboljih prijatelja. Sigurno da će nam nedostajati, ali jasno nam je da smo pomalo ostarili, životi idu u nekim drugim smjerovima, pa mu želim sreću što god dalje radio.

Što se tiče 36 Crazyfists, trenutno radimo na novom albumu, ali datum izlaska još nemamo. Iskreno, zadnja godina bila je teška za mene i moju obitelj, jer mi je brat umro od raka. Taj crni period izazvao je da nakon 19 godina 36 Crazyfists uzmu pauzu od koncerata. Ali, kroz godine smo naučili sve tragedije i probleme pretvoriti u nešto s čime možemo biti ponosni. Zato jedva čekamo da sve prijatelje i fanove nagradimo za strpljenje, da zgotovimo ovaj album i krenemo na novu turneju!”

Muziku podržava