Ultra ostaje u Hrvatskoj

Iako su proteklih dana u javnost izašle informacije kako je održavanje petog izdanja upitno, iz tvrtke Ultra Worldwide™ stiže vijest koja će obradovati sve poklonike Ultra Europe festivala.

Naime, festival ostaje u Hrvatskoj, a zajedno s domaćim partnerom, tvrtkom MPG Live, nastavljaju s pripremama za peto izdanje koje će se održati od 14. do 16. srpnja.

Muziku podržava

“Za peto izdanje festivala Ultra Europe, mi iz brenda Ultra Worldwide smo u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima poduzeli važne korake kako bismo osigurali da i ovo izdanje bude slavlje u skladu s visokim standardima koje brend Ultra Worldwide™ zahtjeva.

Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem izdanju festivala i budućim događanjima koja će nositi brend Ultra, a koja će se održati narednih godina u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svim fanovima i glazbenicima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali bezuvjetnu podršku za festival Ultra Europe javljaju iz tvrtke te poručuju da će sve informacije oko ovogodišnjeg line-upa i ostale detalje predstaviti u danima koji slijede.”

Sve novosti o festivalu mogu se pronaći na službenoj web stranici.

Muziku podržava