Kako je već najavljeno, Ultra Europe festival ove se godine održava od 11. do 18. srpnja u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, a za nadolazeće, sedmo izdanje sprema se nešto posebno sudeći po prvom ovogodišnjem objavljenom izvođaču.

Švedska house supergrupa Swedish House Mafia koju čine Axwell, Sebastian Ingrosso i Steve Angello potvrdila je nastup u Splitu na sreću mnogih obožavatelja koji od 2013. iščekuju njihov povratak na scenu.

Muziku podržava

Njihova posljednja turneja “One Last Tour“ održana je tijekom 2012. godine, a uključivala je 52 svjetska grada i više od milijun prodanih ulaznica. Zadnji službeni nastup zabilježen je u ožujku 2013., na Ultra Music Festivalu u Miamiju koji ih je i proslavio, a gdje su se prošle godine prvi put ponovno i okupili, zbog proslave dvadesetogodišnjice festivala koji je već tri godine za redom proglašen najboljim svjetskim festivalom.

Njihov najveći hit “Don’t You Worry Child” zabilježio je više od 340 millijuna streamova na Spotifyju te više od pola bilijuna pogleda na kanalu YouTube, a tu su i neizostavni “Greyhound”, “One” , “Miami 2 Ibiza”, “Reload” i “Save The World” koji će se uskoro čuti i s najveće splitske festivalske glazbene pozornice.

Ulaznice

Od 1. ožujka u prodaju će biti puštene ograničeni broj regionalnih ulaznica po cijeni od 799 kuna koje uključuju ulaz na sva tri festivalska dana na Poljudu, a moći će se osigurati putem sustava Ticketshop. Sve ostale novosti o festivalu ULTRA Europe potražite na službenoj stranici festivala ili na njihovom Facebooku.

Nadolazeće informacije o Ultra Europe 2019. ažurirat ćemo na ovome mjestu te u našem festivalskom vodiču za 2019.

0 Shares
Muziku podržava