Ulaznice za Offspring u prodaji

1708

Nakon objavljivanja najnovijeg studijskog albuma "Splinter" američki punkeri The Offspring krenuli su na promotivnu turneju u sklopu koje će posjetiti i grad Zagreb, kako je već najavljeno 29. veljače u Maloj dvorani Doma sportova, a to je ujedno prvi pormotivni koncert ovogodišnjeg Zagreb Open Aira čije se događanje najavljuje za sedmi mjesec.

Ulaznice po cijeni od 180 kuna već su u prodaji.

Radi se o grupi koja iza sebe ima već dvadeset godina rada, 35 miljuna prodanih albuma, te sedam studijskih albuma uključujući najnoviji "Splinter" s 12 novih skladbi. Predvođeni lead vokalom Dexter Hollandom u Los Angelesu i Atlanti snimljen je nasljednik uspješnog albuma iz 2001. "Conspiracy Of One". Produkciju albuma "Splinter" potpisuje legendarni Brendan O’Brien. Nosečim pjesmama albuma uz najavni singl "Hit That" smatraju se i "The Noose", "Long Way Home", "Race Against Myself", te čistokrvna punkerska "Da Hui" posveta Havajskom surferskom bratstvu. Nije bilo ni za čuditi izrada ove himnične pjesme budući su članovi grupe, Dexter i Noodles, dugogodišnji aktivni ‘jahači valova’.

Muziku podržava

Ni sami ne sluteći, u dosadašnjih dvadeset godina postojanja Offspring postao je uzor novoj generaciji mladih žestokih bendova koji pokušavaju naći svoj identitet u svijetu konformizma. Želja im je da ovo što sad rade traje još neko vrijeme bez obzira na pritisak koji dolazi sa starošću. The Offspring započeo je promotivnu svjetsku turneju "Splinter"-a s novim bubnjarem Atom Willardom, bivšim članom Rocket From the Crypt-a. Europu su pohodili u prvoj polovici jedanaestog mjeseca nastupavši u Londonu, Berlinu i Parisu, a trenutno sviraju na sjevernoameričkom kontinentu, da bi se u Europu onovno vratili početkom 2004 godine.

Ulaznice za koncert 11. ožujka u londonskoj Wembley Areni već su rasprodane, što je ujedno dobra najava za zagrebački koncert i ‘poziv’ da svoju ulaznicu nabavite na vrijeme u pretprodaji u Zagrebu u CD prodavaonicama Dancing Beara, Dallasa, te u Memphisu i u Knjižari SC, te u svim boljim CD-shopovima Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Prema posljednjim najavama managmenta grupe predgrupa će biti određena od strane benda

Muziku podržava