Uhićen doktor koji je ‘predozirao’ Paula Graya iz Slipknota

domination
1991

Prošlo je već više od dvije godine (lipanj 2010.) od kada je Slipknotov basist Paul Gray pronađen mrtav. Bilo je svega u njegovom životu, od uhićenja do povezivanja s drogom, a čini se da su kobni bili nekakvi lijekovi.

Dovoljno je to bilo da se ovoga dana baci skroz novo svjetlo na njegovu situaciju. Njegov doktor, Daniel Baldi, uhićen je pod sumnjom da je počinio ubojstvo bez predumišljaja!

Ispostavlja se da je Paulu pripisao puno preveliku dozu lijekova protiv bolova, iako je bio u medicinskim krugovima registriran kao ovisnik još od 2005. godine. Čak je otkriveno da su nedavno vlasti u Iowi zatvorile njegovu kliniku, jer se čini kako mu Paul nije jedini kobni slučaj.

Muziku podržava

Odvjetnik optuženog doktora smatra kako je nepravedno nesretne medicinske slučajeve pretvoriti u zločin protiv doktora, a potvrđeno je kako su u uslučaju ispitavni i Paulova udovica Brenna i Slipknotov perkusionist Shawn Crahan aka Clown.

U međuvremenu, već je i Slipknot izdao svoju službenu objavu za javnost po tom pitanju: “Budući da je gubitak Paula još svjež u Slipknot obitelji, ova nova saznanja izazvala su gnjev i dodatnu tugu. Sramotno je što je netko tko je u poziciji da pomogne drugima na ovaj način iskoristio njegovu bolest. Možemo se samo nadati da će pravda biti zadovoljena i da se ovo nikad više neće nikome dogoditi. Naše misli su s obiteljima ostalih žrtava, a planiramo i dalje surađivati kako bi na bilo koji način pomogli da se ovakva tragedije više nikad ne ponovi i da ovaj čovjek odgovara za sve što je učinio.”

Muziku podržava