Ubrzo dugoočekivani novi Lacuna Coil

domination
1472

Tri godine nakon najuspješnijeg albuma ovih Talijana – “Comalies”, 3. travnja izlazi i njihov novi album od kojeg se već jako puno očekuje. Album “Karmacode” trebao bi pratiti stope svog prethodnika, kojim je bend, nakon odlične situacije po Europi (posebno Njemačkoj, Velikoj Britaniji i kod kuće u Italiji), probio i granice Amerike te se prodao u preko 250,000 primjeraka.

Ne treba ni naglašavati kakav je to uspjeh bio za bend i za izdavačku kuću Century Media, koja je tako jedna od rijetkih koja je uspjela jedan, do sada mali underground bend progurati do takvih visina.

Sam novi album već je najavljen kao najveći i najvažniji u povijesti Centruy Medie, a sniman je u Njemačkoj i Italiji s Ronald Prentom (Rammstein, Iron Maiden, HIM) i Darcy Properom (REM).

Novi singl “Our Truth” već je plasiran na tržište i to u čak tri verzije. Spot za pjesmu, koji se može pogledati na stranicama benda i izdavača već najavljuje kako će album polučiti veliki uspjeh, a turneja s Rob Zomiem i europski festivali ovog ljeta, pokazat će snagu benda i u živo.

Muziku podržava