Je li moguće da je U2 sinoć održao posljednji koncert? U Berlinu je sinoć zatvorena turneja “Experience + Innocence 2018” kojom je promoviran posljednji album U2-a “Songs of Experience, kako javlja NME. Posljednji koncert turneje Bono je zatvorio aluzivnom izjavom: “Na cesti smo već dugo vremena, uskoro će se navršiti punih 40 godina, a posljednje četiri godine su nam bile doista posebne. Sada odlazimo…

Njegovu izjavu je prenio Twitter profil @U2gigs koji vjerno prati događaje na svim koncertima benda. Izjava je izazvala nešto pomutnje po Twitteru pa su fanovi počeli nagađati da bi ovo mogla biti najava skorog raspada benda koji je aktivan od 1976. godine. Pitanje je je li ovo realna mogućnost ili samo val panike temeljen na pogrešno protumačenoj izjavi.

Muziku podržava

U2gigs je pokušao primiriti paniku koja se pojavila među obožavateljima kazavši da se ista stvar dogodi na svakoj turneji koju je pokrivao: zadnji koncert turneje uvijek dođe s masovnom panikom o raspadu benda. Rekao je i da se kladi u 10 dolara da će za neko vrijeme pokrivati novi koncert U2-a.

Dodali su da je ovo prvi put da vijest o raspadu zvuči kao realna mogućnost, no vjerojatnije je da U2 neće propustiti priliku da proslavi 40. godišnjicu albuma “Boy” ili 30. obljetnicu albuma “Achtung Baby”.

187 Shares
Muziku podržava