Lil Nas X uzima pauzu od glazbene scene, zbog čega je i otkazao dva koncerta.

Nakon što ga je viralni hit iz 2018. godine “Old Town Road” stvorio instant zvijezdom i učinio ga svjetski poznatim, Lil Nas X odlučio se povući jer mu je život ipak postao “predivlji”.

View this post on Instagram

😎😎

A post shared by Lil Nas X (@lilnasx) on

“Bilo je ovo divljih sedam mjeseci i spreman sam za uzeti malo slobodnog vremena”, poručio je Lil Nas X svojim obožavateljima. Trebao je nastupati na TwitchConu i na Sandbox festivalu, no od toga je ipak odustao. Svima koji su ga htjeli poslušati na TwitchConu i Sandboxu poručio je kako će im se iskupiti nekako, no nije naznačio kako.

Trenutno se dvije njegove pjesme nalazi na Bilboardovoj ljestvici top deset hitova. Na petom mjestu nalazi se “Panini” koja je izašla ovog ljeta, a “Old Town Road” nalazi se na desetom mjestu Billboardove ljestvice. Ranije ovog mjeseca, reper je podijelio animirani video za DaBabyjev remix “Paninija”.

Što se tiče njegovog najvećeg hita, country-trap singla “Old Town Road”, Lil Nas X napisao je stvar nakon što su ga izbacili iz škole i nakon što je napustio obiteljsko gnijezdo. Country stilom htio je naglasiti kaubojsku samoću i nepostojanje potrebe za materijalnim zadovoljstvima. Možda ga je taj nedostatak potrebe za materijalnim odvukao od blještavila glazbene scene.

Inače, melodija bendža iz pjesme zapravo je sample stvari “34 Ghosts IV.” Nine Inch Nailsa, a pjesma je postala viralna zahvaljujući aplikaciji TikTok.

Muziku podržava