Trodnevna inicijativa mladih u Velikoj Gorici

959

Trodnevna inicijativa mladih ‘Fokusiranje na aktiviranje‘, održat će se 4. do 6.travnja u Velikoj Gorici s ciljem podizanja svijesti o ulozi civilnog društva i ulozi mladih u izgradnji zajednice i društvenog sadržaja. U sklopu raznolikog i bogatog programa, svakog će dana biti održani tulumi u prostorima Kluba 100.

U petak nakon prigodnog otvorenja inicijative izložbom fotografija, uslijedit će tulum na kojem će ploče zavrtejti Bass Invaders kolektiv, s besplatnim ulazom za djevojke, a dečke će stajati 20 kuna.

Subotnja će se događanja započeti u popodnevnim satima kada će se paralelno održati sajam udruga i chill-floor na kojem će posjetitelje opuštati Ministarstvo psihodelije, smješteni u parku Franje Tuđmana, a oko 18 sati će početi Megablast breakdance u blizini chill-floora. Nakon breakdancea, oko 19 sati posjetitelji će moći uživati u autohtonom australskom zvuku digeridooa u izvedbi Dubravka Lapainea.

Muziku podržava

Od 22 sata slijedi program u Klubu 100, gdje će nastupiti Antenat i Bilk. Upad je, kao i u petak, besplatan za djevojke, dok će momci morati izdvojiti 20 kuna.

Nedjeljni će program otvoriti reggae-dub koncertom LarPurLar kolektiv, koji će prethoditi jazz Slam&Keper kvartetu u večernjim satima, ponovno u Klubu 100. Upad je besplatan za sve.

Više informacija na www.udruga-mozaik.hr.

Muziku podržava