Tristan Crowley na novom izdanju Akustike u Tunelu

839

Novo izdanje Akustike na pozornicu riječkog Tunela u utorak, 10. studenog dovodi talentiranog kantautora Tristana Crowleya.

Ovaj irsko-njemački kantautor, s trenutnom adresom u Španjolskoj, upravo se uputio na svoju jesensku turneju diljem Europe, a jedna od koncertnih stanica je klub Tunel, gdje će nastupiti u sklopu programa Akustika.

Today’s a big day!! I’m veery happy to announce the – AUTUMN 2015 – tour I’ll be doing with my friend Paula Tebbens and…

Posted by Tristan Crowley on Wednesday, 4 November 2015

Muziku podržava

Rođen u irskom gradu Cork, Tristan je djetinjstvo proveo u sjevernoj Njemačkoj, a svoje prve glazbene korake započeo je kao vokal u raznim projektima. 2005. godine napustio je Hamburg i preselio u Španjolsku, i upravo je tada započeo stvarati svoje prve autorske pjesme, i to na gitari svog preminulog oca. Uslijedile su autorske pjesme, koje su još uvijek neke od koncertnih favorita – “Groningen“, “Running out there in the woods“, “In The Tunnel“… Korak po korak i pjesmu po pjesmu, došao je i do serijala koncerata u Španjolskoj, kao i kratke turneje po Francuskoj, Španjolskoj i Švicarskoj…

Pri povratku u San Sebastian, koji mu je trenutna adresa, s pratećim je bendom ušao u studio i snimio svoje debitantsko EP izdanje “Great small-boat journeys (Transitions)“, objavljeno u studenom 2014. godine. Od tada redovito putuje i koncertira gdje god mu se pruži prilika, a jedna od takvih prilika bit će i njegovo akusticiranje u riječkom Tunelu, u sklopu njegove jesenske turneje.

Novo izdanje Akustike održat će se u suradnji s prijateljskom udrugom PUK Rijeka. Tristan Crowley ovom će prilikom ujedno po prvi put nastupiti pred hrvatskom publikom, a početak svirke u Tunelu je u 22 sata, dok je ulaz slobodan. Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava