Trees of Maine i Dog Mannequin akustično u Tunelu

1440

S novim izdanjem Akustike u Tunelu imat ćemo priliku ugostiti čak dva kantautorska imena koj se kriju iza zajedničkog nazivnika ‘Akustični kartel‘.

U utorak, 20. svibnja pred riječkom publikom akusticirat ćemo uz Trees of Maine & Dog Mannequin.‘Akustični kartel’ je naziv projekta pokrenut od strane skupine glazbenih entuzijasta koji zajedničkim snagama predstavljaju svoje glazbeno stvaralaštvo te se publici predstavljaju zajedničkim akustičnim koncertima.Iza imena Trees of Maine kriju se Dino Santaleza, zaslužan i za projekte Pridjevi i East-ra te Valdet Luboteni, dio skupine The Orange Strips. Kad ne stvaraju u spomenutim bendovima, čine duo opisan kao akustični ‘indie-dream-pop-act’. Nakon niza nastupa po Europi i objave dva singla, “Venice On The Inside” i “2 Old 2 Die“, momci su se ponovno zavukli u studio, gdje rade na svom albumu prvijencu.

Pozornicu Tunela s njima će dijeliti i Dog Mannequin – talentirani labinski kantautor Danijel Milosavljević, ujedno i gitarist u bendovima Breech Deenower i Soul Display. Publici je od ranije poznat i po nazivu Grandmaster E, a u jednom od intervjua opisao se ‘bluesmanom’ – jer, kako sam kaže, ima ‘bluzerski’ pogled na svijet.

Muziku podržava

Dvostruka kantautorska večer Akustike u riječkom Tunelu započinje u 21:30, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava